keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Waist Training


OMAKOHTAISIA KOKEMUKSIA WAIST TRAINERIN KÄYTÖSTÄ


Aattelin siis kirjottaa hieman omista kokemuksista koskien waist trainereihin! Ostin ekan waist trainerini hyena empireltä S koossa, mutta se ei millään mennyt kiinni, halusin nopeaa toimintaa, joten myin S kokoisen ja tilasin uuden M koossa ja se oli hyvä mulle. Noo kuitenkin parin viikon ahkeran treenin ja trainerin käytön jälkeen M koko tuli liian isoksi mulle, ja arvatkaa vaan rupesko ärsyttämään kun olin myynyt sen pienemmän koon...

tässä silloin joku ilta naturaalina vähä waist traininkii!


Noh, kuitenkin päätin että haluun vielä pienemmän trainerin, että sais vähän mahaa kuntoon ja muotoja, joten tuossa viimeviikolla tilasin Fashiongirl:istä S kokoa olevan trainerin, joka oli ihan super iso mulle, hermot meni ja tilasin sieltä uuden xs kokoisen kun viimein jaksoin ottaa mittanauhan ja mitata oman vyötärön kapuuden ja kappas xs kokoinen olikin just bueno! 




ELIKKÄS..

Itse olen todella todella rakastunut waist trainerin käyttöön. Monet vänkäävät vastaan, että eihän tuollainen 'vyö' voi kroppaasi muokata yms. (käytettiinhän joskus muinoin kunnon korsetteja ja kaikilla naikkosilla oli upean malliset kropat!) No mutta eihän se yksistään voikkaan. Elintapasi vaikuttavat paljon, kuinka ja miten paljonko waist traineri voi auttaa esim. polttamaan rasvaa keskivartalon alueelta tai muokkaamaan siitä naisellisemman muotoista, Tukena pitää tietysti olla liikuntaa ja oikeanlainen terveellinen ruoka. Olen myös itse huomannut, kun treenaan salilla, hikoilen paljon enemmän kun mulla on käytössä traineri treenin aikana,


MITEN WAIST TRAINER VAIKUTTAA MINUUN..?


- Kaventaa vyötäröäsi (huomioi elintavat, älä odota tuloksia yhdessä yössä..:D 2 viikosta eteenpäin rupeet huomaamaan tuloksia, mikäli käytät päivittäin.)

- Parantaa ryhtiä, auttaa selkäkipuihin (korsetin avulla ryhti pysyy suorana ja esim. jännitteet vähenee. Tukee selkää.)

- Nostattaa rintoja (yltää rintojen alle, mistä seuraa nostattava vaikutus)

- Auttaa painon pudotuksessa/ ja/tai kehon muokkaamisessa, koska juuri trainerilla on rasvaa polttava vaikutus keskivartalon alueella.


MITEN KÄYTÄN TRAINERIA JA MISSÄ..?


- 4-8h päivässä olen itse pitänyt traineria käytössä. (suositukset vaihtelee paljon, mutta noilla pitotunneilla itselleni ainakin on tehonnut.

- Voit käyttää sitä koska ja missä vain, parhaiten traineri kuitenkin tehoaa urheilun aikana! Salille, lenkille, mitä sitten teetkään, voit helposti pukea sen paidan alle.

- Muista valita se oikea koko..mittaa kapein kohta vyötäröstäsi (kylkiluiden alta) ja katso nettikaupan kokotaulukosta oman mittasi perusteella sopiva koko sinulle. 

- Muista, että waist trainerin PITÄÄ OLLA HYVIN PIUKKA, ETTÄ SE TOIMII. 

- ÄLÄ YLIKÄYTÄ SITÄ. ÄLÄKÄ LAITA SITÄ ALUKSI KAIKISTA KIREIMMÄLLE, VAAN ANNA KROPPASI ENSIN TOTTUA, ETTÄ KÄYTÄT KORSETTIA.





Itse kyllä suosittelen kaikkia kokeilemaan waist traineria! Aivan ihana. Mulla on ainakin kroppa muokkaantunut sen myötä, vaikka luontaisestikkin tosiaan olen kapeavyötäröinen. Tämän ja treenin avulla saan hyvin vaan korostettua sitä kropanmallia, jonka olen saanut ;) Mutta viis siitä minkä mallinen kroppasi on, kaikki ovat kauniita ja kaikkien on mahdollista kokeilla juuri vaikka tätä traineria ja saada unelmien kroppa! 

Yritin nyt hieman valaistuttaa tästä asiasta, toivottavasti saa jotain irti! :)








Laitan tähän loppuun vielä pari kuvaa, kun oltiin tuossa viimeviikolla kuvailemassa ihanassa auringonlaskussa!<3 Kevät<3







<3 MAIJA


keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

SPRING

HEY

Oonpas ollut ahkera kirjoittaja taas kerran..mutta kun päivät kiitää niin kovaa vauhtia, ettei "ikinä ole aikaa"...juupajuu. No mutta joo...

Ihanaa kun kevät alkaa näyttäytymään piilostansa pikkuhiljaa! Mulla on nyt ollu kuukauden ajan jotain outoa kurkkukipua mikä välillä aina tupsahtaa ja sitten taas lähtee ja taas tulee..muutenkin on ollut liikkeellä tosi pahoja ja erilaisia flunssatyyppejä. Olihan jokunen tauti mullakin tuossa pari viikkoa sitten. Niin hirveä nuha, ettei henkeä saanut, verta suoraansanottuna suihkusi nenästä ja päivystyksessä sitten istuskeltiin se 6 tuntia veripapereissa almost pyörtyneenä...joo se oli aikamoista touhua. Noo, siitä päästiin yli ja tässä ollaan!

Hassua ajatella, että kesäloman alkuunkaan ei ole montaa kuukautta enään. Oon jo ihan tunnelmissa, mitä kaikkea sitä kesällä sitten voisikaan tehdä.. niin ihanaa. Viime kesänä, salilla missä kävin, oli niin kuuma ettei sielä päivällä voinut edes olla! Toivottavasti (uskon niin :D) että tässä uudessa ihanassa salissa pystyy mihin aikaan päivästä ilman liikoja kuumotuksia käydä treenaamassa! Muutenkin treenaaminen on nyt ollut todella kivaa ja rentoa tuolla uudella salilla! Suosittelen tulemaan testaamaan WellGo Training Centeriä!! Ihan huippu paikka! (sairaan upee ja hyvä ja upee ja rento ja mahtava ja paras ja ja..) Rohkeasti mukaan babet! :) Olen löytänyt myös kaikkia mulle uusia liikkeitä ja treenaustapoja, kokeillut kaikkea uutta niin on ollut tosi hauskaakin!






Onhan tässä stressiäkin jonkun verran ollut opiskelujenkin suhteen, saako kaiken suoritettua ajoissa, kun syksykin nyt meni miten meni. Mulla on siis vielä ensi kevääseen merkonomin tutkintoa jäljellä ja niin paljon kaikkea muutakin tässä samassa, mutta koitetaan nyt saada paperit ensi keväänä!! Olen jo monta kertaa ollu siinä pisteessä, että jos vaihtaisi alaa tai muuttaisi toiseen kaupunkiin jo opiskelemaan, mutta aina kun olen pääni selvittänyt ja ajatukseni, tulen siihen tulokseen, että olen jo niiin pitkällä, ettei nyt luovuttamaan lähdetä. Ja sehän ei mulla ole tapana. ;)





Tälläistä normaalia arkea tänne mun kevääseen. Välillä sitä miettii, ettei omassa elämässä ole ollenkaan mitään sisältöä, että kaikki on aina samanlaista tylsää.. mutta oikeasti kun rupeat ajattelemaan syvällisemmin ne pienet onnelliset normaalissa arjessa tapahtuvat hetket ovat niitä kultaakin kalliimpia, mistä tulee hyvä olo ja onnellinen mieli ovat ne ihan oikeasti todella tärkeitä ja muistiin jääviä hetkiä joista oma onnellisuus mielestäni paljon koostuu. <3



Yritän saada nyt kuvia, että saisin seuraavaksi kirjoitettua hieman omista treeneistäni, mitä tällähetkellä tykkään tehdä! :)



Nauttikaa nyt näistä ihanista aurinkoisista päivistä <3


<3:MAIJA